MyArtic > Blogi > Yleinen > MyArtic uudistuu

MyArtic uudistuu

Viime päivityksestä onkin jo vuosia aikaa ja edessä oli päätös jatketaanko palvelua vai suljetaanko se ja mikäli kyseessä olisi palvelun jatkaminen tulisi sitä uudistaa nykyaikaisemmaksi. Palvelulla on kuitenkin ollut ihan kohtuullisesti kävijöitä vaikkakaan he eivät olleet yhtä aktiivisia kuin alkuaikojen kävijät. Näin ollen päätin pitää sen vielä pystyssä ja samalla uudistaa sitä enemmän sellaiseksi kuin aluksi visioin.

Päätin olla tuomatta vanhoja foorumi keskusteluita ja käyttäjistä toin vain aktiiviset tunnukset mutta ne näkyvät tällä uudella sivustolla aktiivisina vasta sen jälkeen kuin on ensimmäisen kerran kirjautunut sisään. Näin nähdään oikeasti aktiiviset tunnukset. Kaikille lähetetään kutsu aktivoida oma tunnuksensa ja tutustua uudistuneeseen MyArticiin. Sivusto on nyt myös vain suomeksi. Ensimmäiset uudistukset on esitelty alla.

Ryhmät

Ryhmät on yksi MyArticin ydin toiminnallisuuksia. Ryhmiä voi luoda kaikki käyttäjät ja ja ryhmän luojasta tulee automaattisesti sen ryhmän pääkäyttäjä. Ryhmät yleensä perustuvat johonkin tiettyyn aihealueeseen, mutta ryhmiä voi käyttää myös vaikka jonkin kerhon tiedotukseen jäsenille. Ryhmän perustaja voi päättää onko ryhmä kaikille julkinen vai voiko siihen liittyä vain kutsusta. Ryhmä voi olla myös piilotettu yksityinen ryhmä, jolloin se ei näy muille kuin ryhmän jäsenille.

Foorumit

Foorumit on jaettu yleisiin foorumeihin, joihin kaikki jäsenet voivat kirjoittaa ja ryhmä foorumeihin, joihin kirjoittaaksesi sinun täytyy olla ryhmän jäsen, johon foorumi kuuluu.

Paikoin toiminnallisuuksien tekstit on vielä englanniksi, mutta olen kääntämässä ne kaikki suomeksi.

Vastaa