KÄYTTÖEHDOT

Nämä käyttöehdot (“Ehdot”) koskevat käyttäjän pääsyä ja palveluiden käyttöä MyArticin verkkosivustoilla (“Palvelut”) sekä kaiken tiedon oli se sitten tekstiä, grafiikka tai muita ladattuja, ladattavaa tai palvelussa näkyvää materiaalia (yhteisesti nimitetty “Sisältö”).  Sinun pääsyn ja Palveluiden käytön ehtona on hyväksyä nämä Ehdot. Käyttämällä näitä Palveluita sitoudut noudattamaan näitä Ehtoja. Nämä ehdot ovat osittain käännetty englanninkielisistä ehdoista helpottamaan sinua ymmärtämään ne. Hyväksymällä nämä Ehdot sitoudut kuitenkin noudattamaan Ehtoja niiden alkuperäisessä laajuudessa.

Perusehdot

Olet itse vastuussa omasta Palvelun käytöstä, kaikesta Palveluun tuottamastasi Sisällöstä ja siitä johtuvista mahdollisista seuraamuksista. Muut käyttäjät voivat katsoa tuottamasi Sisältöä Palveluiden tai kolmannen osapuolen palveluiden ja verkkosivustojen kautta. Sinun tulisi jakaa vain sellaista Sisältöä, jota koet voivasti jakaa muille näiden Ehtojen mukaisesti.

Voit käyttää näitä Palveluita ainoastaan jos voit muodostaa sitovan sopimuksen MyArticin kanssa ja sinua ei ole laillisesti estetty käyttämästä näitä palveluja Yhdysvalloissa tai muualla. Voit käyttää Palveluita vain näiden Ehtojen mukaisesti lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

MyArticin Palvelut kehittyvät ajan myötä ja saattavat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. MyArtic voi milloin vain lopettaa näiden Palveluiden tarjoamisen. Varaamme myös oikeiden asettaa tallennus rajoitteita Sisällölle ilman ennakko ilmoitusta.

Palvelut saattavat sisältää mainoksia, jotka voivat olla kohdennettu Sisällön tai Palvelussa olevien tietojen mukaan. Mainostuksen muodot ja laajuus saattaa muuttua. Vastineena siitä, että MyArtic tarjoaa sinulle pääsyn näihin Palveluihin hyväksyt, että MyArtic ja sen kumppanit saattavat näyttää mainoksia Sisällön tai tietojen yhteydessä, jotka sinä tai muut käyttäjät ovat palveluun ladanneet.

Tietosuoja

Kaikki tiedot, jotka MyArticille ovat säädelty meidän Tietosuoja säädösten mukaan. Ymmärrät, että käyttämällä Palveluita sinä hyväksyt tietojen keruun Tietosuoja säädösten mukaisesti, mukaanlukien tietojen siirron, tallennuksen, käsittelyn ja käytön Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa MyArticin toimesta. Osana tarjottuja Palveluita kuuluu tiettyjä tiedotuksia ja hallinnollista viestintää. Nämä tiedonnannot katsotaan osaksi Palveluita ja MyArtic tunnusta ja näiden vastaanottoa ei välttämättä voi lopettaa sulkematta tunnusta.

Salasanat

Olet vastuussa salasanasi turvaamisesta ja kaikista aktiviteeteista, jotka tehdään tunnuksellasi. Suosittelemme vahvan salasanan käyttöä, joka koostuu sekä pienistä että isoista kirjaimista ja numeroista ja sympoleista. MyArtic ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista jos et noudata tätä vaatimusta.

Sisältö palveluissa

Kaikki Sisältö oli se sitten julkista tai yksityisesti lähetettyä on yksinomaan sen lähettäjän vastuulla. Emme voi valvoa tai tarkastaa Palveluidemme kautta lähetettyä Sisältöä eikä meitä pitää vastuussa sellaisesta Sisällöstä. Kaikki Palveluiden kautta saadun Sisällön käyttö tai riippuvuus on omalla vastuullasi.

Emme suosittele, tue tai takaa Sisällön täydellisyyttä, totuudenmukaisuutta tai luotettavuutta. Käyttäjien mielipiteet ovat heidän omiaan ja eivät välttämättä vastaa MyArticin mielipiteitä. Ymmärrät, että saatat olla altis Sisällölle, joka voi olla loukkaava, haitallinen, virheellinen tai epäasiallinen. Joskus Sisältö saattaa olla  väärin nimetty tai muuten harhaanjohtava. Missään tapauksessa MyArtic ei ole vastuussa mistään Sisällöstä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kaikki virheet tai puutteet Sisällössä tai mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut Sisällön käytöstä.

Sinun oikeudet

Säilytät kaikki oikeutesi kaikkeen Sisältöön, jota lähetät Palveluun. Lähettämällä Sisältöä palveluun annat meille maailmanlaajuisen ja maksuttoman oikeuden (myös oikeuden lisenssoida eteenpäin) köyttöö, kopioida, jäljentää, käsitellä, mukauttaa, muokata, julkaista, lähettää, näyttää ja jakaa Sisältöä missä tahansa kaikissa tiedotusvälineissä tai jakelu menetelmiä käyttäen (nyt tai myöhemmin kehitetty).

Hyväksyt, että tämä lisenssi sisältää MyArticille oikeuden saattaa Sisällön kaikkien yritysten, yhteisöjen tai henkilöiden saataville, jotka yhdessä MyArticin kanssa syndikoivat, lähettävät, jakelevat tai julkaisevat kyseistä Sisältöä muissa medioissa tai palveluissa soveltaen näitä Sisällön käyttöehtoja. Nämä eri Sisällön esittämiset voidaan tehdä ilman, että minkäänlaista korvausta maksetaan sinulle Sisällöstä, jonka olet lähettänyt tai tuottanut Palveluiden kautta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai mukauttaa Sisältöä voidaksemme välittää, näyttää ja jakaa sitä eri tietoverkkojen tai medioiden välityksellä. 

Olet vastuussa omasta Palveluiden käytöstäsi sekä kaikesta Sisällöstä, jota tarjoat ja kaikista mahdollisista seurauksista tästä Sisällöstä oli se sitten toisten käyttäjien tai kolmansien osapuolten käyttämä. Ymmärrät, että kumppanimme sattavat uudelleen jakaa Sisältöäsi ja jos sinulle ei ole oikeuksia luovuttaa näitä oikeuksia saattaa siitä aiheutua seuraamuksia, jotka ovat yksinomaan sinun vastuulla. MyArtic ei ole vastuussa mistään Sisällön käytöstä, joka on tehty näiden ehtojen mukaisesti. Sinä takaat ja vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet, valta ja valtuuden, jotka tarvitaan näiden oikeuksien myöntämiseen Sisällölle, jota lähetät.

MyArtic antaa sinulle henkilökohtaisen, maailmanlaajuisen, ei luovutettavissa ja yksinomaisettoman oikeuden käyttää sovelluksia, jotka ovat tarjottu osana MyArticin Palveluita. Tämän lisenssin ainoana tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus käyttää ja nauttia MyArticin Palveluista näiden käyttöehtojen sallimalla tavalla.

MyArticin oikeudet

Kaikki oikeudet, nimikkeet ja edut sekä Palvelut (lukuunottamatta käyttäjien lähettämää Sisältöä) on ja pysyy yksinomaisesti MyArticin omaisuutena. Palvelut ovat suojattu terkijänoikeus, tavaramerkki- ja muilla laeilla niin Yhdysvalloissa, EU:ssa kuin muissakin maissa. Mikään näissä Ehdoissa ei anna sinulle oikeutta käyttää MyArtic nimeä, tavaramerkkiä, logoja, verkkotunnusten nimiä ja muita yksiöiviä tuotemerkki ominaisuuksia. Kaikki palaute, kommentit ja ehdotukset mitä annat MyArticin Palveluita koskien ovat täysin vapaaehtoisia ja meillä on vapaus käyttää näitä ehdotuksia, kommentteja ja palautetta haluamallamme tavalla ilman mitään velvoitteita sinua kohtaan.

Rajoitukset palveluiden käyttöön ja sisältöön

Varaamme oikeuden milloin tahansa (mutta ilman velvoitusta) poistamaan tai kieltäytymään jakamasta Sisältöä Palveluissamme ja lopettamaan käyttäjätunnukset. Tarkista MyArtic Säännöt (jotka ovat osa näitä Ehtoja) ymmärtääksesi paremmin mikä on kiellettyä Palveluissa. Varaamme myös oikeuden käyttää, lukea, säilyttää tai luovuttaa tietoja, joiden uskomme olevan tarpeen (i) täyttääksemme lain tai säädöksen, oikeuden tai hallituksen pyynnöstä; (ii) valvoaksemme näitä Ehtoja, mukaanlukien mahdollisten rikkomusten tutkiminen; (iii) havaita, estää tai muulla tavoin puuttua petoksiin tai muihin tietoturva tai teknisiin ongelmiin; (iv) vastata käyttäjien pyyntöihin; (v) suojella MyArticin, sen käyttäjien ja muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Et saa tehdä mitään seuraavista käyttäessäsi Palveluita: (i) yrittää käyttää, tai muuten kajota MyArticin yksityisiin alueisin, tietojärjestelmiin tai muihin teknisiin jakelujärjestelmiin; (ii) sorkkia, skannata tai testata haavoittuvuuksia Palvelussa tai verkossa. Et myöskään saa rikkoa tai kiertää turvallisuus tai tunnistautumis mekanismejä; (iii) käyttää tai etsiä tai yrittää käyttää tai etsiä Palvelua millään tavalla (automatisoidusti tai muuten) muuten kuin MyArticin tarjoamin ja julkaisemien liitäntöjen kautta (HUOM! sivuston crawling on sallittu vain robots.txt:n sallimalla tavalla, sivuston kaappaus on kuitenkin ehdottomasti kielletty ilman erillistä lupaa MyArticilta); (iv)  TCP/IP pakettien otsakkeiden väärentäminen tai minkään sähköposti otsaketiedon väärentäminen niin, että Palvelu tunnistaa lähteen väärin; tai (v) häiritä, estää tai yrittää häiritä tai estää yhdenkään käyttäjän, palvelimen tai verkon käyttöä mukaanlukien, mutta ei rajoittaen lähettää viruksia, ylikuormittaa, floodata, roskapostittaa tai sähköposti pommittaa Palveluita tai skriptaten luoda Sisältöä niin, että se häiritsee tai ylikuormittaa Palveluita.

Tekijänoikeudet

MyArtic kunnioittaa muiden tekijänoikeuksia ja odottaa sen Palveluiden käyttäjiä tekemään samoin. Vastaamme meille tehtyihin tekijänoikeus loukkaus epäilyihin, jotka noudattavat lakia ja ovat toimitettu meille asianmukaisesti. Jos uskot, että sinun Sisältöä on kopioitu niin, että kyse on tekijänoikeusrikkomuksesta lähetä meille seuraavat tiedot: (i) fyysinen tai sähköinen allekirjoitus tekijänoikeuden haltijalta tai henkilöltä, joka on valtuutettu toimimaan heidän puolesta; (ii) tunniste väitetystä teoksesta, jonka tekijänoikeutta väitetään rikotuksi; (iii) riittävät tunniste tiedot tekijänoikeutta rikkovasta materiaalista, joka halutaan poistettavan; (iv) yhteystietosi, kuten osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi; (v) lausunto siitä, että sinulla on hyvä syy uskoa, että valitettu materiaaliin ei ole lupaa tekijänoikeuden haltijalta, hänen edustajalta tai lain mukaan; (vi) lausunto siitä, että antamasi tiedot pitävät paikkaansa ja sinulla on oikeus toimia tekijänoikeuden haltijan puolesta.

Pidätämme oikeuden poistaa meidän harkinnan mukaan Sisältöä, jota on väitetty tekijänoikeuksia loukkaavaksi, ilman ennakko ilmoitusta.  Kaikki tekijänoikeus rikkomukset tulee ilmoittaa osoitteseen [email protected]

Palvelu tarjotaan “SELLAISENAAN”

Käytät Palveluita ja Sisältöä täysin omalla vastuullasi. Emme myönnä Palveluille minkäänlaista takuuta. MyArtic ei myöskään ole vastuussa mistään vahingoista, joita Sisältö tai virheet palvelussa aiheuttavat.

Linkit

Palvelussa saattaa esiintyä linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Ymmärrät ja hyväksyt, että emme ole vastuussa: (i) näiden saatavuudesta ja tarkkuudesta; (ii) sisällön, tuotteiden tai palveluiden saatavuudesta, jotka ovat näillä sivustoilla. Linkit sivustoihin eivät myöskään merkitse, että MyArtic hyväksyy tai tukee näitä sivustoja. Tiedostat, että olet yksin vastuussa ja kannat kaikki riskit näiden sivustojen käytöstä. 

Vastuunrajoitus

MYARTIC EI OLE MITENKÄÄN VASTUUSSA KÄYTTÄJÄLLE TAI MILLEKÄÄN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE SELLAISISTA EPÄSUORISTA, SEURAUKSELLISISTA, ESIKUVALLISISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI RANGAISTUKSELLISISTA KORVAUKSISTA, MUKAAN LUKIEN MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA VOITON MENETYS, JOTKA JOHTUVAT MYARTIC-PALVELUJEN TAI LINKITETTYJEN PALVELUJEN KÄYTÖSTÄ, VAIKKA MYARTIC OLISI SAANUT ILMOITUKSEN TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. HUOLIMATTA MISTÄÄN TÄSSÄ ESITETYSTÄ VASTAKKAISUUDESTA MYSPACEN VASTUU KÄYTTÄJÄÄ KOHTAAN AIHEESTA JA OIKEUSTOIMIEN LAADUSTA RIIPPUMATTA RAJOITTUU AINA KÄYTTÄJÄN MYARTIC-PALVELUISTA JÄSENYYSAIKANA MAHDOLLISESTI MAKSAMAAN MÄÄRÄÄN.

Luopuminen ja päättäminen

Vaikka MyArtic epäonnistuisi näiden Ehtojen valvomisessa ja käytäntöön panemisessa ei tarkoita sitä, että luopuisimme näistä Ehdoista. Mikäli jokin osa ehdoista katsotaan olevan mitätön tai mahdoton toimeenpanna, loput näistä ehdoista pysyvät silti täysin voimassa.

Sovellettava laki ja tuomioistuin

Nämä Ehdot ja kaikki siihen liittyvät toimet soveltavat Suomen lakia riippumatta siitä missä maassa olet. Kaikki vaatimukset, oikeudenkäynti ja riita-asiat, jotka liittyvät Palveluun tulee nostaa ainoastaan Helsingissä, Suomessa. Riita-asiat ratkotaan ainoastaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Sopimus

Koko sopimus muodostuu näistä Ehdoista, MyArticin Säännöista ja Tietosuoja säädöksistä. Nämä ehdot korvaavat kaikki aiemmat Ehdot. 

Saatamme päivittää näitä Ehtoja ja uusin versio löytyy osoitteesta www.myartic.net/about/tos. Voimme päivittää ehtoja täysin yksinvaltaisesti milloin vain mutta ilmoitamme muutoksista joko sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai verkkosivuillamme. Katsomme sinun hyväksyneen uudet ehdot jatkamalla Palvelun käyttöä.